BLOG

25. 4. 2017

Správný šálek pro dobrou kávu

Hrnečku, hřej! Proč si kávu lépe vychutnáte z předehřátého šálku? Jaké hrnečky pořídit, a kterým se naopak vyhnout? Přečtěte si, jaké se osvědčily nám!

PŘEČÍST ČLÁNEK

18. 4. 2017

Světle pražená delikatesa

Odhalte tajemství světle pražené kávy. Víme, proč si ji zamilujete už po prvním doušku. Seznamte se s kávou, která si získala nás i naše zákazníky.

PŘEČÍST ČLÁNEK

11. 4. 2017

Na první pohled dobrá káva

Víte, že opravdu dobrá káva se pozná už na první pohled? Vybírejte ji také očima. S našimi tipy vás nebude šálit zrak ani prodejci nekvalitních zrnek. A víte, jak se pozná opravdu spokojená kancelář? Přece podle kvalitní kávy!

PŘEČÍST ČLÁNEK

31. 3. 2017

Kávové směsi na míru každé chuti

Nevíte, jak vybrat kávu, aby chutnala úplně všem? Proč se její chuť mění a jakou kávovou směs koupit do vaší kanceláře? V následujícím článku vám poradíme.

PŘEČÍST ČLÁNEK

24. 3. 2017

Dobrá káva v kanceláři – prozradíme, jak na to

Jak zajistit, aby káva ve vaší kanceláři vždy chutnatnala? Důležité je její skladování i čistý kávovar. Odhalte s námi tajemství opravdu dobré kávy!

PŘEČÍST ČLÁNEK

20. 3. 2017

Chceme kávovar do kanceláře.
Ale jaký a za kolik?

Jeden kávovar nebo radši více? Zrnkovou kávu nebo kapsle? Kolik nás to všechno bude stát? Žádný strach – společně najdeme ten pravý kávovar pro vaši firmu.

PŘEČÍST ČLÁNEK

12. 2. 2017

Káva do kanceláře bez starostí

Skupina debatujících lidí sedí za stolem a z hrnečků se line příjemná kávová vůně… Nejedná se však o obrázek z kavárny, ale jde o zasedací místnost během pravidelné porady. Chcete si také zpříjemnit den v kanceláři lahodnou kávou? Nebo ji nabídnout svým obchodním partnerům či klientům jako pohoštění?

PŘEČÍST ČLÁNEK